Kaş Caz Festivali’nde Doğu ile Batı’nın Büyüleyici Buluşması: Derya Türkan, Michel Godard ve Ihab Radwan’dan Müzik Ziyafeti
Bu yıl 28-30 Ağustos tarihleri arasında Kaş Marina’nın eşsiz atmosferinde gerçekleşen 8. Kaş Caz Festivali, kapanış gününde müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Festivalin en çok konuşulan performanslarından birine imza atan Michel Godard Trio; klarnet, kemençe ve udun büyüleyici uyumuyla Akdeniz kıyılarında Doğu ile Batı arasında köprü kurdu.
Fransız serpent ve tuba virtüözü Michel Godard, Klasik Türk Müziği ve caz dünyasının uluslararası arenadaki önemli temsilcisi Derya Türkan ve Mısırlı ud üstadı Ihab Radwan’ı aynı sahnede buluşturan konser, izleyicilere adeta coğrafyalar arası akustik bir yolculuk sundu.
Rönesans döneminin nefesli enstrümanı serpent’ın mistik tınıları, kemençenin hüzünlü ve derin ezgileri ile udun Mezopotamya renklerinin harmanlandığı performans; etnik caz, klasik müzik ve Akdeniz ritimlerini ustalıkla bir araya getirdi. Sanatçıların sahnedeki doğaçlama diyalogları ve enstrüman hakimiyetleri dinleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.
Av. Elifsu Dilek Şen

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

# Takım O G B M A Y AV Puan
1Kaşspor106221810820
2Antalyaspor105321512318
3Finikespor104241214-214

Kas Nöbetçi Eczaneler

Doğa Eczanesi
0242 123 45 67
Menteşe Mah. Şehitler Cd. No:35


Kavuklu Eczanesi
0242 234 56 78
Ova Mah. Atatürk Bul. No:4


Orkide Eczanesi
0242 345 67 89
Andifli Mah. Çukurbağlılar Sok. No:32/C


Anket

E-Bülten Aboneliği